Contactgegevens

Stichting Ophovenerhof
Molenweg 57
6133XM Sittard
info@ophovenerhof.nl
046-4519711

Vormende activiteiten

Winkel

winkel_01     STP64293

Op de zorgboerderij is er ook een winkel. In deze winkel worden dagelijks producten verkocht. De winkel wordt bijgevuld met verse groenten, vers fruit, wafels, eieren, inmaakproducten, sap, zuivel, bakproducten, noem maar op! Kom gerust een langs in onze winkel. Onze medewerkers zijn U graag van dienst!

Terras

In de zomermaanden openen wij voor u ons terras op het binnennerf van de zorgboerderij. In de wintermaanden bent u welkom op ons verwarmd terras in de boerderij. U kunt hier genieten van verschillende warme dranken en verschillende soorten frisdrank en/of genieten van ons zelfgebakken producten zoals allerlei soorten vlaai,wafels en knapkoeken.

De omgeving is de moeite waard om te bezoeken: het Sittardse stadspark met visvijver, wandeling naar de Karolushoeve in Munstergeleen en natuurlijk de Kollenberg.Ook bent u vlakbij het centrum van Sittard op loopafstand (10-15 minuten door het stadspark).

Wij ontvangen ook groepen op ons terras. Als U hier gebruik van wilt maken dan is het gewenst dat gereserveerd word. U dient dan een mailtje te sturen naar info@ophovenerhof.nl.

SAM_0321

Muziek

Sinds enkele jaren hebben we op donderdagmiddag een muziekactiviteit. Binnen deze activiteit wordt muziek in de ruimste zin van het woord belicht rekening houdende met de mogelijkheden van onze deelnemers.

Het programma is erg variabel, zo wordt elke drie maanden gezamenlijk met onze deelnemers een programma gemaakt, waarbij het bespelen van keyboard, ritmiek, maar ook luisteren naar muziek, het maken van een muziekquiz (waarin de vragen vaak zelf gemaakt worden), karaoke, musical, excursies, het bespelen van eigen muziekinstrumenten ruim aan bod komt. Ook wordt er dieper ingegaan op diverse muziekgenre’s, de oorsprong en de herkenning hiervan.

image (2)   imageimage (1)